Välkommen till Marinplus/Odelco!

Välkommen till Marinplus!

Kontakta oss på 08-718 03 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

clm100Maretron har lanserat sin allmänna strömslingemodul (CLM100). CLM100 används tillsammans med upp till sex standard 4-20 mA givare vilket möjliggör en stor bredd information att visas på en Maretron display. Givare som stöds av CLM100 inkluderar DC spänning och ström, vätskeflöde, distans, linjär hastighet och accelleration, vinklar, vinkelhastighet och acceleration, temperatur, fuktighet, resistans, töjningsgivare, krafter (lastceller), tryck, ljudnivå, rotation samt axelvarvtal.

Håkan Blumenthal, Marinplus VD, säger, "Maretron fortsätter att expandera sina fartygsövervakningssysttem genom CLM100. Och med tillgång till  hundratals kommersiellt tillgängliga givare, kan en helt ny uppsättning värden övervakas. Till exempel går det att få vibrationsövervakning av pumpar, motorer, fläktar, kompressorer och växellådor som ger tidiga varningar om potentiella problem som kan uppstå, färre haverier och minskade kostnader för underhåll. Andra exempel är hastighetsövervakning av axlar eller kraftövervakning på master eller fästpunkter som används vid bogsering"

Läs mer om CLM100

 

KONTAKTA OSS

Address:
Marinplus AB/Odelco AB
Missionsvägen 77
SE-167 33 BROMMA
SVERIGE

Mail:
info@odelco.se
order@odelco.se
support@odelco.se

Telefon:
08-718 03 00

 

OM OSS

Marinplus AB har gått samman med Odelco AB, och blir därmed den första och enda distributören som kan erbjuda ett komplett sortiment med produkter och lösningar inom strömförsörjning, moderna elsystem, säkerhets- och övervakningssystem.

helpdesk

Behöver du hjälp?

Kontakta oss

Hjälpa till?